• Berka
    2003 Yılında kurulmuş olup kalite açısından sektöründe tırmanışa geçen ve lider olmayı hedefleyen Çevre, Mühendislik, Madencilik ve Danışmanlık şirketidir.
  • Tecrübe
    Kurulduğu tarihten bu güne kadar Türkiye’nin hemen hemen her ilinde yapmış olduğu çok sayıda proje sonrasında edinmiş olduğu tecrübe ile 24/01/2007 tarih ve 89 belge numaralı ÇED Yeterlik Belgesini Almıştır. Faaliyet konuları ile ilgili Mesleki Odalarca da, yetkilendirilmiş Firma olup, Büro Tescil Belgelerine (Jeoloji Mühendisleri Odası, Maden Mühendisler Odası ve Çevre Mühendisleri Odası) sahiptir.
  • Çevre Politikası
    Ülkemizin ve hedefimizde olan Avrupa Birliğinin çevre politikaları ve öngörülerini benimseyerek çevreyi kirletebilecek, doğal yaşamı etkileyebilecek, doğal kaynakları azaltabilecek olan sektörlere, çevresel mühendislik ve danışmanlık hizmetleri vererek daha çevreci, daha üretken ve daha verimli bir çalışma alanı sağlamaktır.
  • Uzman Kadro
    Çevre ve madencilik yönetimi çatısı altında çevresel ve madencilik konularda uzman kadrosuyla ve müşterisinin bilgi birikimini kullanarak sektöre özel uygulanabilir ve sürdürülebilir çözümler üretmektedir.